Annonser från BloggPartner

Sanna, Shirley & Sonja - Our Christmas 5d av 5d

Vad ska man skriva? När en skiva har gjort mig helt stum?
Det här är så vackert.




Jag älskar julmusik, har alltid gjort och kommer så att göra tills den dag då jag ej vandrar på denna jord mer.
Med Our Christmas så lyfter Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén de underbaraste av julklassiker till en helt ny nivå.
Det finns även nyskrivet material på Our Christmas, bla årets stora julhit Another Winter Night, som är första spåret.
Another Winter Night är en liten julballad pärla. Den glimmar lika vackert som glittret och kulorna i julgranen i skenet av julgransljusslingan. Låten har dock en lite nedtonad text. Den handlar om tro och hopp och saknad.

Oh Holy Night, som jag hoppades på  att Sanna skulle sjunga, sjungs av Shirley. Vilket är mycket oväntat. Shirley gör den dock toppenbra. De höga tonerna sitter där dem ska och arrangemanget är över förväntan. Mycket bra!

Sanna sjunger Mariah Careys ofantligt populära julpopdänga All I Want For Christmas Is You. Hon sjunger den med inlevelse och perfektion av yppersta världsklass. Sanna är en sångerska av världsklass!

Sonja sjunger Ave Maria, vilket är en mycket svårsjungen låt. Hon sjunger den som en snöflinga som faller från himlen, lika mjukt och vackert fallande, i tonerna. Hon har en mycket speciell klang i rösten på Ave Maria, vilket bevisar vilken proffsig sångerska hon är.

Skivans två sista spår Silent Night och The First Noel, två julklassiker, sjungs med värme och hjärta. Man kan höra passionen för julen i de tre sångerskornas röster.

Sanna, Shirley och Sonja har tre helt olika röster, tre helt olika sätt att sjunga på, men tillsammans blir deras röster något alldeles unikt. En spännande trio som levererar en tidig julklapp.

Att de spelade in julskivan i somras, med glögg och pepparkakor och allt därtill i studion märks inte av.
Det här är jul när den är som bäst.
Som tidigare skrivet:
Sanna Nielsen, Shirley Clamp & Sonja Aldén levererar en tidig julklapp och önskar oss alla en riktigt god och stämningsfull jul.

Sanna, Shirley & Sonja - Our Christmas 5d av 5d.


 


Comments

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0