Annonser från BloggPartner

Eftersnack Melodifestivalen 2015 Deltävling 2.

 
Så vad tyckte ni om den andra deltävlingen av Melodifestivalen 2015? =D
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: J

sv:
nä:P
görs?=)

2015-02-15 @ 10:14:36
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag var inte hemma igår kväll så jag missade det. Var det nått att ha tyckte du? Jag har hört att de flesta tyckte det var mest skit denna gången också haha.

2015-02-15 @ 11:10:34
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

- jag tyckte att tjejen som gick till final var bäst :) kram

2015-02-15 @ 17:15:04
URL: http://nathalievictoria.com
Postat av: Johan

Har du avslutat ditt YT-konto, Dan? Det går inte att lyssna lägre...

SV: Haha nej, första deltävlingen har jag inte sett, men hörde de tre som inte gick vidare på Digilistan i söndags, tyckte Dolly style var klart bäst av de tre. Resten har jag inte hört. I lördags kollade jag dock faktiskt, men nej, det var bara Samir och Viktor som var okej tyckte jag :)

Ja, det vill nog de flesta som tittar på en idrott göra, ungefär som handboll. Där smäller det på rejält framåt, men grunden är ändå densamma, vilen idrott du än sysslar med. Framgång byggs bakifrån. Med andra ord krävs ett bra målvaktsspek och en bra defensi innan man kan jobba offensivt.

Ja, det gör det, men ibland är det inte alltid värt den tid det tar att göra något på egen hand kontra att ta hjälp av någon. Det tycker iaf jag, men det är ju upp till var och en hur man känner och tycker :)

Haha, alla hjärtas dag firades med att fira syster som fyllde i söndags. Sambon var på kurs hela dagen, så det blev inte mycket mys där inte, men det gör inget. Det finns ju 364 andra dagar att mysa på ett år :)

2015-02-18 @ 02:11:33
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0