Annonser från BloggPartner

I'm Running For Oxygen.

Sticker strax iväg och jobbar VAKEN natt.
Laddat med kaffe och julmust (bra för att hålla sig vaken) och risgrynsgröt (för att stå mig stadig) i väskan.
Plus massa tuggummin.
Inga syreattacker för mig inte.
22:00-09:00 it is.
Heja mig.
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Alice

Inte sunt dedär, 22-09...hur många timmar får man jobba i sträck? Lyssnade aldrig speciellt noga på lektionerna om arbetssäkerhet.

Google är bra till mycket :P

Är de så svårt att få lägenheter där borta? Har du inte letat ett tag? Själv får jag inte flytta hemifrån för mamma hahah!

Kram

2015-01-12 @ 22:17:32
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

- igårkväll gjorde jag inget mer än att sitta vid datorn och även plugga. Du själv? :)

2015-01-13 @ 14:29:38
URL: http://nathalievictoria.com
Postat av: Alice

Sverige som ska vara ett bra land med tipptopp vård...det är hemskt att säga att jag inte har förtroende för vården här längre. Har mina skäl.

Jag får mail om lediga lägenheter osv men ställer mig inte i kö just nu eftersom jag inte vet hur min framtid ser ut. Har inte någon möjlighet med egen lägenhet, var planer på att jag och H skulle dela på em tvåa men funkar inte i dagens läge. Här är de svindyrt med lägenheter, boende överhuvudtaget. Åker man till kil kan man köpa ett stort jävla hus för halvmiljonen, här på hammarö och i Karlstad ligger husen i halverad storlek på minst 2 mille. Lägenheterna kostar sällan under 800 tusen. Och hyror på runt 7-13 tusen...bara moderatboenden.

2015-01-13 @ 14:56:16
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

- ja jusdet! :)

2015-01-13 @ 15:20:01
URL: http://nathalievictoria.com
Postat av: Alice

För att jag har inget behov av att ha eget place just nu. Är registrerad på någon sida men är aldrig inne. Bryr mig inte om poäng osv, inte nödvändigt. Har massa vänner som fått lägenheter snabbt osv, beror på kraven man har och hur flitig på telefonen man är. Finns ganska gott om privata hyresvärdar också. Inte ens sökert jag kmr bo kvar i länet på heltid.

Finns mkt inom vården ja misstror, och personalens dåliga jobb beror väl antagligen mycket på just deras arbetstider. Men vården har gått ner sig för mkt. Förr kände man sig trygg på akuten, man blev noga undersökt och fick svar på frågor och namn på alla åkommor man hade. idag är det inte alls så, min bror blev ju hemskickad med bröstsmärtor som senare visade sig vara en punkterad lunga...alltså man söker hjälp men får ingen för det ska sparas hit och dit, kan lika gärna bosätta mig i Afrika då och förvänta mig bättre hjälp känner jag bara spontant sådär när sånt här inträffar.

2015-01-13 @ 17:00:38
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

- jag vet inte riktigt, har inget planerat. Själv? :) kram

2015-01-13 @ 18:04:02
URL: http://nathalievictoria.com
Postat av: Alice

Dessutom utbildad sig fel människor inom yrket. Har en vän som har drogproblem som läser till undersköterska på distans, klart fan de inte ser hennes mörka ringar under ögonen och resten...hela familjen har dessutom varit in och anmält en slm jobbar på mormors boende för olämplig, nu görs det en utredning om henne. Vi är dessutom inte de enda med klagomål.

Privata ör nog olika i hela landet. Man får väl välja med omsorg. Höra sig för. H och hans pappa bor i privata och trivs jättebra. En av alla mina kusiner flyttade till privat, fick hela lägenheten renoverad gratis precis som hon ville ha den. Brorsan däremot som förr bodde i stöllet hade en alkoholiserad hyresvärd som inte gjord ett skit åt något. Men vad mer kan man förvänta sig hos en sådan. men nu när de ska få barn har de flyttat till hus istället.

Kram

2015-01-13 @ 18:49:56
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Gick det bra att jobba natten!

2015-01-13 @ 19:12:37
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Elin

Jajamensan, två jobb som jag åker till och sen har jag eget företag också :)

2015-01-13 @ 19:36:05
URL: http://ptelin.disciplin.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

- mysigt det låter :) kram

2015-01-13 @ 19:53:19
URL: http://nathalievictoria.com

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0