Annonser från BloggPartner

Halo Of Sun.

 
Önskar allesammens en super härlig helg härifrån ett strålande soligt Norrköping.
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Alice

Min moster var en jävel på att filma oss kusiner när vi var små. Mest mig då, och hennes dotter, vi är de enda kusinerna av 15 st som är födda samma år :P så har en del film på mig som 1-4 åring :P

Dopet var trevligt :) Iris somnade där framme i famnen på brorsan, när prällen dutta vatten på skallen haha. Söv söm en stöck. :P

Vm går ju på lite dåliga tider, men jag har taggat detta sedan de förlorade mot Tyskland i EM. När jag var där i Gbg å tittade live. Har lusläst Sportbladets Vm bibel ett x antal gånger redan sedan den kom ut... Haha!

Kram

2015-06-05 @ 17:25:42
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Junitjej

Svar: På nätet kanske, men jag gillar podcast!

2015-06-05 @ 21:34:44
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Alice

Jag har fixat klart studentskylten och kollat lite serier. Nu ute och gå en stund. Det är vad jag gör dygnet innan :P

Jag mår helt ok. Just nu väldigt irriterad och besviken på en person i min närhet bara, men de rinner väl av med tiden..själv? :)

Kram

2015-06-05 @ 23:28:39
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Anonym

I helgen blir det lugnt sj? :)

2015-06-06 @ 08:30:55
URL: http://liizes.com
Postat av: Alice

Kollat några avsnitt vänner. Game of thrones har jag gett två avsnitt till, fångade inte upp mig det minsta. Vissa säger att man mäste ge de 4-5 avsnitt innan mam fastnar, men en bra serie vill jag gärna tar mig med storm. Som en låt. En serie får absolut inte vara lika seg som Norges bidrag i esc, dryg inledning i evigheter sen action sista 10s.

Jag är besviken på att personen i fråga är en större mansgris än vad jag någonsin kunnat föreställa mig, och beter sig barnsligt trots sin ålder. Och det gör mig ledsen att se, för det finns egentligen ingen annan person jag är mer lik, om man bortser från detta..

:)
Kram






2015-06-06 @ 15:13:19
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Johan

Ja, igår var det rikigt fint väder, idag med, varmt och skönt, men nu börjar det blåsa igen...

SV: Jag lade upp videosarna i de äldre inläggen, men då segade hela bloggen ihop för att det blev så många, så nu länkar jag dem istället. Vill man lyssna så är det ju lika många klick vilket som, så det gör ingen skillnad :)

Fast idag har det varit bra väder här också. Varmt, kanske varmaste dagen hittills i år, även om det regnade massor en stund på förmiddagen. Som jag skrev ovan så började det dock blåsa nu igen och imorgon skulle det ju bli kallare igen...

Fast då säger du ju emot dig själv där. Om nu Ukraina sångerska bara stod still 2013, då hade hon ju ingen show, bara låten i sig, och då hade hon, enligt vad du har sagt innan, inte hela konceptet, en del, showen, saknades. Om det nu är så är det grymt att komma trea ändå och frågan är då om det bevisar att det egentligen inte behövs någon show

Ja, du vet, antagningsbeskeden kommer ju inte förrän i juli, så det är ingen fara :)för att komma bra till i tävlingen?

2015-06-06 @ 17:46:04
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Johan

Blev visst lite konstigt där på slutet, men tror du fattade ändå :P

2015-06-06 @ 17:51:39
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Anonym

nu är jag fri :)

2015-06-08 @ 14:27:34
URL: http://liizes.com
Postat av: Jasmine

sv:
minns inte!
allt bra ? =)

2015-06-08 @ 21:28:19
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Junitjej

Ha en härlig tisdag!

2015-06-09 @ 05:02:32
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Johan

SV: Ja, det är möjligt att det är aningen smidigare att ha videosara inbäddade, men inte när det är så många som det blir i mina de där musikinläggen, för då laggar bloggen sönder totalt. Därför har jag valt att lägga dem som länkar, för jag anser inte att det stör användarvänligheten nämnvärt :)

Här var det inte varma vindar...
Men idag har det varit hyfsat varmt igen, men såhär års kan man vänta sig mer av vädret ändå tycker jag :)

Det var inget särskilt :P haha
Kommentaren jag skickade blev lite konstig i slutet bara, men du reagerade inte ens på det, så vi lägger det till handlingarna :P

2015-06-09 @ 15:10:06
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Alice

Tänkte ge serien en chans till när lusten faller på :)

Kan inte bli tillsagd av en kvinna, det klämmer åt bollarna något enormt, och det påpekas hela tiden att kvinnor är sämre. När vi pratade svensk fotboll och jag sa att jag anser att det är roligare att följa våra damer eftersom de spelar både roligare och bättre fotboll än herrarna, då var det direkt "de är inte bättre, de är tjejer" och? När senast tävlade våra svenska idrottsmän mot kvinnor? Klart Stefan hoppar högre i höjd än Kajsa, man ska inte jämföra könen. Blir så trött på sånt där. Folk måste lära sig hantera sin osäkerhet istället för att ta ut de på andra runt om.

Kram

2015-06-09 @ 19:13:40
URL: http://bompbomp.blogg
Postat av: Alice

Blir så less på samhället vetu.

Jag mår bra. Mkt action nu bara runt studenten. Mkt som ska fixas. Nu ska jag dock ta de lugn några timmar med vänner, käka lite mat å bara snacka.

Ja de va surt. Min favorit gjorde det ju så bra i första halvlek där. Kommer nog få höra en del angånge målvaktsvalet hos vännerna nu, de är kusiner med en av reservmålvakterna, och tycker självklart hon ska stå ;P de vet så väl vad jag tycker om henne rent sportsligt haha usch usch. Synd att Australien inte snodde poäng av USA också, fruktansvärt intressant match var det iaf. Kan ju glädjas över att USA inte alls såg vassa ut, och bli lite oroade över att Australien var så oväntat bra.

Kram

2015-06-09 @ 19:29:28
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Anonym

det känns bra :)

2015-06-09 @ 19:50:52
URL: http://liizes.com
Postat av: JUNITJEJ

Svar: Rambo gick bort då vår andra hund heter Yambo.

2015-06-09 @ 21:28:00
URL: http://www.junitjejen.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0