Annonser från BloggPartner

My Reflections Scores Of The First Semifinal Of The Eurovision Song Contest 2015

 
 
 
Mina reflektioner över den första semifinalens bidrag, i Eurovision Song Contest 2015.
Den första semifinalen går av stapeln tisdagen den 19 maj.
Ni ser den i SVT1 klockan 21:00.
 
Vad tycker ni om årets Eurovision? =D
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Alice

Tänkte köpa jeans på hm för att klippa till shorts senare, deras jeans upplever jag tappar formen alldeles för fort för att jag ska palla ha dem som vanliga jeans till vardags. Har jättesvårt för byxor överlag, avskyr det. Sen är ju mina ben muskelberg så kan bara ha tighta slimmade inte typ boyfriend style som jag egentligen skulle vilja ha. Men köper mina på gina, hög midja och superstrech. Har så svårt för jeans som slutar strax ovanför höftbenet, känns som de åker av å sitter förjävligt. Att ja sen avskyr att testa kläder i butiken gör mig inte på bättre humör heller^^ överdelar är de ju bara att köpa för mig, behöver aldrig testa.

Regnade hela dagen igår. Inte lite regn heller. Idag blandar det och ger, tänkte bege mig ut i spåret men vågar inte tänka på hur lerigt där är nu -.- haha lite feschlig när de kmr till mina dyra nikeskor!
Kram

2015-05-13 @ 14:06:41
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Jasmine

sv:
jo den är ganska cool :P allt bra?

2015-05-13 @ 15:13:54
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Alice

Jag mår bra. Lite extra bra idag då en av mina vänner äntligen blir fri från sitt kriminella ex, och hon i sin tur får skyddstillsyn. Alltid skönt för en vän när saker ordar upp sig. Kan kanske bli lite relax för mig också nu^^

De blir stora och pösiga efter ett tag, stretchen tappar helt sitt syfte haha. De har många snyga shorts på hm tke jag, funderar även sjölv på att införskaffa några. Går ju hellre klädd killkläder, lite streetstyle sådär ;D så köp dem du!
Kram

2015-05-13 @ 18:21:44
URL: http://bompbomp.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0