Annonser från BloggPartner

En Kärlek Så Het Som Min Lava.

 
Har ni sett Disney/Pixars shortfilm Lava
Så himla vackert animerad.
Diggar den svenska versionen jättemycket, då Sonja Aldén och Fredrik Lycke gör rösterna.
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Johan

Det här är alltså en animerad film? Jag hör ju bara låten och den var väl sådär... :P

SV: Jag gillar Sommarplågor jättemycket. Den sätter sig och målar upp en bild av en fin, ljus och varm sommarkväll tycker jag :)

Natten till igår menar du? Då somnade jag typ kl. 22, så sov fyra timmar natten till igår, men konstigt nog var jag inte trött ändå, trolugtvis för att jag sov så länge i söndags :P

Ja, det är det jag menar. Arbetsmoralen är ofta högre än moralen mot sig själv, eller vad man ska säga. Att ta hand om sig själv och sin egen hälsa är inte lika viktigt som jobbet, tycker man...

Ja precis! Man har en tidsaxel framför sig, så spelar man i lag eller individuellr. Varje spelare tar ett kort med ett årtal på och placerar det på sin tidsaxel. Sedan börjar spelet. Man slår en tärning och beroende på vilken färg man får läser motspelaren upp ett påstående. Det påståendet ska man placera före eller efter det årtal man har på sin tidsaxel. Svarar man rätt får man det kortet att adera till sin tidsaxel. Först till tio kort vinner. svarar man rätt på en fråga kan man välja att antingen säkra det kort man just vann, eller fortsätta spela. Gör man det får man ett nytt påstående, som man ska passa in i förhållande till båda de årtal man nu har på sin axel. Svarar man rätt kan man på nytt välja att safea och säkra de korten man då har, eller fortsätta spela. Svarar man fel förlorar man dock bådda två korten som man hade vunnit och har bara det första kortet, som man hade med sig från början, igen. Hänger du med? Det är superkul och det blir bara svårare och svårare ju fler årtal man har att ta hänsyn till :)

2016-04-19 @ 16:10:44
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Bea

Jo jag mår bra väldigt trött sj då?

Jag ska snart i väg sj då? kram

2016-04-20 @ 09:55:27
URL: http://beahedvinds.blogg.se
Postat av: Alice

Men jag fattar inte folk som orkar ha flera jobb bara för att håva in cashen. Sen går dem in i väggen pga stress. Minska dina utgifter istället, man behöver inte ha gymkort, alla tv kanaler och dyraste bilen. Att jobba med det man älskar och brinner för borde vara så mkt mer värt än pengar. Hellre fattig och lycklig än rik och olycklig.

Nej man får aldrig räkna it segrar i förskott. Dock är det inte så vanligt att tex Real förlorar, så där tar jag en förlust hårdare än när tex svenska herrlandslaget gör det. Bara hoppas Barca bommar ytterligare poäng nu ikväll och att Real tar sina poäng, då kan jag somna gott ikväll. Barca låg typ 12 poäng före i ligan för några veckor sen, 1 poäng idag;) livnär mig förtillfället på sporten haha

Allt bra?
Kram

2016-04-20 @ 19:59:17
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Tror helt enkelt de fick en formsvacka efter förlusten i el clasico, de tappa glöden och börja tvivla på sig själva då är det svårt att spela som ett lag. Sedan ryktas de om att Messi haft någon småskada, för han har verkligen inte varit sig själv. Börjat se riktigt avdankad ut, långt ifrån samma fysiska förutsättningar som tex Ronaldo och Zlatan, som bara blir bättre med åldern. Men sen har han ju dvärgväxt och vet inte hur de påverkar kroppen.

De enda jag vet är chiapudding. Blandar chiafrön med mjölk och lite vaniljsocker eller vad man vill sen låter de klumpa ihop sig sådär gött. Smörjer tarmarna bra.
Jag mår rätt ok, som vanligt sliten och börjar känna av allt pollen också men men. Försöker styra upp mina dagar med plugg träning osv, så jag inte sover bort dagarna. Men det är svårt när man är så trött.

Kram

2016-04-21 @ 14:27:50
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

mamma bara "hur fan kunde du veta" och kollade lite suspekt på mig, hon blev ju lite små chockad när jag pricka in exakt namn på Nicolas också hahah! Men har ju fått " svar i förväg" om tex sport också. Som nilla Fischer två mål i senaste EM. De bara kommer till mig ;D

Men skojar du nu? Trodde alla visste, och typ därför alla överdriver dedär med världens bästa just för de blir extra stort bara pga hans kropp. Han fick ju hormoner och så av Barca när han var barn, så att han skulle växa, på så sätt knöt de honom til sig på livstid , han har väl inte hjärta att lämna klubben som betalat hans sprutor haha!

Har aldrig blivit hård i magen av frön. Speciellt inte chia. Drick mycket :) chia lenar ju tarmarna mer än något annat frö.

Började ju plugga för en månad sen. Håller på till augusti. I förrgår sov jag typ hela dagen blev aldrig pigg. Idag tvinga jag mig upp 8.30 på en promenad och ska strax iväg på gym, men ögonen värker av trötthet.

Kram

2016-04-21 @ 15:15:18
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Okej, då är jag med! :)

Det är skitkul, det spelet :D

Exakt!
Att ta hand om sig själv är bland det viktigaste som finns...

Ja, fast nu var det ju låten som heter Sommarplågor :P

2016-04-21 @ 16:58:18
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Ja, jag tycker nog faktiskt att jag är ganska bra på att lyssna på sin kropp. Som elitidrottare måste man nästan göra det, annars funkar det aldrig i längden, när du ska prestera på max och när kroppen är ditt verktyg. Då måste den vara i toppform och samtidigt samspela med hjärnan :)
Så nej, jag tränar typ aldrig när jag inte känner mig helt hundra. Eller, det beror ju på hur man inte känner sig helt hundra. Man lär si g kilja på de olika typerna av trötthet etc.

På söndag ska vi fira mormor som fyller 77 då, annars blir det ganska lugnt :)
Du hdå har du några helgplaner? :)

2016-04-22 @ 09:19:59
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Den har jag inte sett!

2016-04-22 @ 20:10:59
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Matilda Johansson

tror inte jag har hört talas om den :)

2016-04-23 @ 14:43:47
URL: http://enmatilda.blogg.se/
Postat av: Beatrice Hedvind

de gick bra :) vad gör du? Kram

2016-04-23 @ 16:18:54
URL: http://beahedvinds.blogg.se/
Postat av: Matilda Johansson

Svar: Jag tycker att animerade filmer är ganska roliga. Min kille tycker med det så ibland ser vi något animerat. Det är lite nostalgi nästan även fast det r nya filmer. Föreslog precis filmen Lava till min kille och han hade inte hört talas om den heller :)

2016-04-23 @ 21:05:46
URL: http://enmatilda.blogg.se/
Postat av: Matilda Johansson

Aha, kollade inte så trodede det var trailerna, haha :)

2016-04-23 @ 21:14:40
URL: http://enmatilda.blogg.se/
Postat av: Johan

SV: Ja, då tränar jag givetvis. Lite trötthet skadar inte, även om det så klart kan påverka resultatet av själva passet negativt.

Ja, åren bara försvinner... Det är redan sju år sedan vi i släkten var i Lübeck när mormor fyllde 70... :O

2016-04-23 @ 23:03:10
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Bambi

Tror att jag har hört talas om denna typ en gång kanske - men visste inte att det var en kortfilm :P Söt var den dock.

svar: Haha well - jag är en sån som nöjer mig med det som finns så finns det ingen stor skärm med bra ljud så är det så liksom.

2016-04-23 @ 23:48:09
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Bambi

svar: Jag skulle nog kategorisera mig själv som midcore film och serienörd då isåfall. Utöver de nörderierna så är jag mer intresserad av att läsa och skriva. ^^

2016-04-24 @ 22:42:48
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Det har inget alls med Modofansen att göra. Det var en analys av vad som gick snett i lagbygget och under säsongen, precis på samma sätt som jag skulle kunna analysera vilket annat lag som helst som skulle åka ur, eller frölunda, som vann guld, för den delen.

Haha ja, lite så faktiskt :P

2016-04-25 @ 10:33:13
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Tack! Jag är faktiskt nöjd med det inlägget och stolt över mi skälv får jag faktiskt säga :)

Jamen klart man som supporter påverkas av sådana texter. Man älskar ju sitt lag typ gränslöst och är det några supportrar som vet hur det känns läsa negativa och svarta rubriker så är det vi leksingar, men det går inte att vara alla till lags, då skulle ju inte experter och annat folk med för den delen, alls kunna uttala sig om någonting, för det finns alltid någon som inte håller med, så man får helt enkelt lära sig att inte ta åt sig rent personligt av sådana inlägg eller artiklar, för det är garanterat inte skribentens mening.

Veckan blir ganska lugn fakktist. Träna typ varje dag och så uppsatsarbetet på det, så jag har väl ändå fullt upp. Ska träffa en nära vän på onsdag också och så har vi ju Valborg på lördag... Har du några planer? :)

2016-04-25 @ 11:53:27
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Bambi

svar: Yes! Jag skriver allt som jag kan tänkas komma på och läser alla böcker som kan tänkas landa i mitt knä :P

2016-04-25 @ 17:40:20
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Alice

Visst kanske det, men de är bara ibland de rätta svaren kommer till mig, så får väl isåfall vänta ut dessa tillfällen ;D men är för snål för sånt vågar knappt spela mer än 5-10kr haha!

Vet inte uppenbarligen inte :p vet inte hur "allvarlig" denna dvärgväxt var heller, men han var jätteliten som barn och fick någon "diagnos" på det och sprutor för att kunna fortsätta växa "normalt" ;D

Helgen var total fri från planer. Bara slöade. Ändå är jag sjukt trött idag haha! Kommer ju aldrig klara av att träna upp min kondis känns de som.
Haft en bra start på veckan ?

Kram

2016-04-25 @ 21:49:12
URL: http://bompbomp.bloggg.se
Postat av: Bea

Jasså vad bra ;) Vi vann oxå i helgen, men va så lite pengar så vart besviken. haha
Jag gör inte mkt alls just nu sj dåÅ? kram

2016-04-26 @ 09:23:07
URL: http://beahedvinds.blogg.se
Postat av: Bea

Jasså vad bra ;) Vi vann oxå i helgen, men va så lite pengar så vart besviken. haha
Jag gör inte mkt alls just nu sj dåÅ? kram

2016-04-26 @ 09:23:07
URL: http://beahedvinds.blogg.se
Postat av: Bambi

svar: Ja vad hon heter tänker jag inte skriva - men det är en tjej som vi inte känner så bra. Vi var främlingar när vi flyttade hit. Nu kan man väl klassa henne som bekant antar jag. Vet inte så mycket om henne annat än namn och vad hon jobbar med typ. :P

2016-04-26 @ 16:26:40
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Alice

Spelat på CL ikväll då? ;D

Haha, tycka vad man vill ;D

Mina dagar är inte så roliga, samma sak varje dag försöka hitta motivationen :)
jag mår okej, tungt styrkepass idag efter 4h plugg så är ganska slutkörd. Nu ska jag ha tvättstuga, laga mat och tagga CL ikväll. Hade det inte varit match skulle jag nog lägga mig för natten redan nu haha!

Kram

2016-04-26 @ 18:28:25
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Bambi

svar; Inget av dom ^^ Vi alla 3 bor i 2 stycken systrars lägenhet haha

2016-04-26 @ 21:11:59
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Alice

Kaffe biter inte på mig, kan pimpla kaffe och sen somna 20 min senare. Men det är nice då kan jag dricka kaffe kl 23 på kvällen om jag skulle bli sugen, haha!
Stekte bara marinerad karré och gjorde ugnsstekt potatis 😆
Kram

2016-04-27 @ 15:55:09
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Johan

SV: All a käner något och på ett sätt är en känsla alltid likartad, men samtidigt är vi individer och känner och upplever saker, känslor och situationer på olika sätt.

Valborgsplanerna är inte klara än. Antingen ska vi till några vänner och äta och bara umgås, eller så ska vi ut själva och äta och inte göra så mycket mer sen :)

2016-04-28 @ 13:41:24
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Anonym

Svar: Disney har gjort mycket härliga filmer :)

2016-05-01 @ 07:20:35
Postat av: Matilda Johansson

Svar: Disney har gjort mycket härliga filmer :)

2016-05-01 @ 07:21:58
URL: http://enmatilda.blogg.se/
Postat av: Bea

Jag kallar honom hjärtat, älskling eller skrutt. Killen kallar honom bebbe men de tycker inte jag är okej så försöker få över han och säga skrutt eller älskling.
Jo de går bra sjdå? kram

2016-05-01 @ 10:29:37
URL: http://beahedvinds.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Exakt, så är det ju :)

Haha nej, det brukar vi inte :P
När jag var liten var vi alltid uppe vid elden, men nu är det många år sedan jag var där och jag saknar det heller inte särskilt mycket. Det tillhör barndomen liksom, fina minnen :)
Hade du en bra valborg igår?

Ja, det ar inte varit något vidare väder, men idag, ojoj, nu kommer nog värmen, hoppas jag! :D

2016-05-01 @ 22:20:39
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Matilda Johansson

Fin blogg :)

2016-05-02 @ 17:33:22
URL: http://enmatilda.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag mår helt okej, håller på att sluta snusa så humöret pendlar verkligen upp och ner just nu :P hur är det själv?

Jag har sökt in till förskoleprogramet :)

2016-05-02 @ 20:01:21
Postat av: Sandra

Den förra kommentaren var från mig btw XD

2016-05-02 @ 20:02:01
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Bea

haha de tycker verkligen inte jag haha låter så efterblivet haha!
Jo jag mår bra men super trött sj då? kram

2016-05-03 @ 09:26:38
URL: http://beahedvinds.blogg.se
Postat av: PYSSELPROGRAM

den är så bra!! :D

2016-05-03 @ 20:37:24
URL: http://youtube.com/battspysselprogram
Postat av: Bea

Går på salong och plockar dom! :)
Jo jag mår bra men väldigt väldigt trött sj då?
Ne inte speciellt mkt han är vaken väldigt mycket på nätterna :/ kram

2016-05-04 @ 08:28:32
URL: http://beahedvinds.blogg.se
Postat av: Matilda Johansson

Ett köpcentrum i Jönköping :)

2016-05-05 @ 15:58:12
URL: http://enmatilda.blogg.se/
Postat av: Bea

Ja de gick bra=)
ja han sover mkt på dagarna förutom igår va han vaken hela dagen.. så i natt sov han bra :D
Jo de är bra med mig sj då?
Jag gör inte mkt alls sj då? kram

2016-05-05 @ 16:31:19
URL: http://beahedvinds.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0