Annonser från BloggPartner

Weekend Breakfast Love On A Tray ♥

Image may contain: drink
 
♠ Hur serverar du din helgfrukost?
♣ How do you serve your weekend breakfast?
 
 
With Love ♥ Dan

Comments
Postat av: Louise

Åh va mysigt de ser ut 😊 Jo men de har varit helt okej är väldigt mycket upp och Ner själv ? Kram

2017-09-17 @ 15:43:58
URL: http://nouw.com/louiseelinore
Postat av: Alice

Jag var en lugn tonåring under högstadie-åren när det kom till att springa ute sent och hänga med vänner, däremot var jag alltid arg hemma. Så det har inte varit lätt för familjen, men de va också familjen som fick mig arg. Så de va lite knas :p under gymnasietiden försvann min ilska och började istället ränna ute med vänner och ha party 3 ggr veckan. Ja gick från att vara den tysta i klassrummet till att ibland få lämna klassrummet :p men frågar man min mamma så var jag en lugn tonåring som bara hade bråkiga hormoner haha

Denna vecka har jag inget planerat, mer än att iris kommer i morgon, vet ej hur länge hon stannar. Annars blir det väl jobbsökande och kriga på med konditionsträningen :p händer själv till veckan??


2017-09-17 @ 16:58:21
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Yes det blir väldigt intensivt ibland men som du säger blir det tomt att bo själv. Jag längtar tills jag får flytta för jag vill ha saker på mitt sätt, men samtidigt är familjens sällskap de enda sällskap jag just nu behöver, de stillar det behov jag har. Typ. Njuter de få helger jag får vara själv nu mera (avskyr att brorsan flytta hem från Barcelona) men tkr det är skönt när hemmet fylls upp igen.

Såklart jah sett nya säsongens avsnitt. Både för att de är roliga och för att det är nice att känna igen sig och veta att ens egna känslor outas ut till hela svenska folket. Även om många säkert tkr Bianca är en jobbig bortskämd snorunge :p

Jobbsökandet har inte resulterat i så mycket än. Det är ju ganska nyss jag fick körkort och det är först nu de börjar rekrytera folk för de jobben jag vill ha. Så försöker skapa PB och sånt de inte kan säga nej till, men de är svårt. Spyr dock snart på arbetsförmedlingen som direkt en säger nej till ett förslag från dem blir stämplad med den där jävla "lata 90-talister stämpeln". Kokar inom mig när de antyder att jag skulle vara lat som inte vill söka ett jobb på donken eller call center för "ett jobb är ett jobb och jobb innebär pengar". Vill ha jobb som förbereder mig inför det jah vill göra senare, typ tjänster inom säkerhet (väktare, skyddsvakt, kriminalvården) som jag har behörighet för nu. Det är ju inte så att jag sitter och söker tjänster som jurist eller ingenjör som obehörig och nekar annat för jag vägrar jobba ;p jag har snarare mål i livet jag är mån om att uppfylla. Jag tycker det är nice att det finns folk som kan tänka sig jobba med precis vad som helst i princip, men jag beundrar människor som vet vad dem vill i sitt liv, och som känner sig själva tillräckligt väl så de vet i vilka miljöer de mår bra i och vilka som bara skulle orsaka avstånd från drömmarna. Tjänsten telefonförsäljare passar verkligen en person som drömmer mardrömmar om att prata i telefon ;D haha
Kram

2017-09-18 @ 21:59:43
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Mina två bröder delar rum, det gjorde de även innan den äldsta av dem flyttade. det enda de gör om dagarna är att sitta vid varsin dator iallafall ;)

ja men eller hur, VEM vill vakna varje morgon och behöva gå till ett jobb de inte vill ha? Jag vet när jag hade praktiker och sommarjobb och den ångesten på kvällen när det var dags att sova var inte rolig, alltså jag ville inte att det skulle bli morgon. Men säger man till AF att man hellre går arbetslös än jobba med något man inte trivs med blir man stämplad som dryg och lat. Blev tillsagd att även söka andra tjänster, inte bara säkerhetsrelaterade, och sånt gör mig så arg. Varför ska jag ta vilket jobb som helst? Varför gör ett nej mig lat? Jag måste känna att jag gör något jag gillar och trivs med Annars får jag psykbryt, och är sjukt nära att få ett sådant psykbryt på min handläggare :p ska man våga fräsa ifrån eller blir man skickad till psyk på direkten då? Hahah
Kram

2017-09-20 @ 20:39:39
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Louise

Jag firade med familjen med en massa mat och onyttigt haha hur mår du? :) kram

2017-09-20 @ 22:03:54
URL: http://nouw.com/louiseelinore
Postat av: Johan

Jag brukar oftast inte ha något särskilt till frukost på helgerna, så det brukar bli en tallrik gröt, ett glas mjölk, ett eller ett par ägg och en kopp kaffe :)

SV: Jamen precis, så är det ju. Man prioriterar annorlunda nu jämfört med för några år sedan, kanske bara för något år sedan. Den mesta energin går åt till jobbet och träningen, ja, till vardagen, just nu, så bloggen prioriteras helt enkelt ner.

Haha ja, det kan jag tänka mig!
Det blir en del kaffe på jobbet här också kan jag lova ;)
Får ni kafet gratis, eller måste ni betala för det?

Jame det är absolut en trygghet att vi känner varandra sedan tidigare. Det känns bra. Känns bra att jag känner styrelsen och så också, alla står bakom mig och stöttar mig såhär i början och innan allt löser sig med af osv.

Jag har, eller kommer att ha när jag blir anställd på riktigt, oreglerad arbetstid på 50%. I stort kommer det innebära typ fyra dagar i veckan, fem timmar om dagen, men sedan kan det även innebära jobb på t.ex. styrelsemöten, kvällar och helger. Då utgår inget ob, för det är liksom redan inbakat i grundlönen. Har jag jobbat en helg kan jag ta ledigt måndag och tisdag veckan efter, så det kommer ju ligga runt 50%, ävenom om grundschemat just bara kommer vara en grund, som ett riktmärke typ. :)

2017-09-21 @ 16:42:35
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0