Annonser från BloggPartner

Bli Kvitt Finnarna!



Allt fler drabbas av vuxenacne.
Efter tonårens hormonsvängningar ska egentligen finnarnas dagar vara räknade, men för allt fler följer problemen med även in i vuxenåren. Stress, dålig kost, för mycket tid framför datorn, miljöföroreningar - skälen är många. En sak är dock säker, acne är ett tecken på att huden är stressad och behöver behandlas varsamt.

Rensa alltså bort produkter som är alltför starka och uttorkande. Det ger en ond cirkel där huden behöver kompensera med mer fett för att reglera fuktbalansen. Milda, men effektiva, produkter är receptet.

Morgon och kväll ska du använda en ansiktsrengöring som gärna ska innehålla glykolsyra eller salicylsyra för att öppna upp porerna. Komplettera med ett ansiktsvatten efteråt. Huden mår även bra av en djuprengörande ansiktsmask eller en scrub ett par gånger i veckan.

Sedan är det dags att behandla problemet. Stryk ut en acnegel med AHA-syra på de områden du har bekymmer med. Låt den torka in i huden innan du avslutar med att återfukta. Välj en kräm som är oljefri och gärna lugnande.

Akuthjälp - om du känner att en finne är på gång finns det produkter för att punktbehandla och förhoppningsvis stoppa finnen innan den hunnit utvecklas.

Take Care Of Your Skin<3

(Källa : http://halsa.msn.se/3541)

Comments

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0