Annonser från BloggPartner

Rabarberpaj.

Ingredienser:

4 deciliter vetemjöl.
4 matskedar strösocker
200 gram rumstempererat smör
En halv deciliter havregryn
Lagom med tärnade rabarber, ta så mycket du känner för
Eller en annan frukt om du känner för det, t ex blåbär, hallon, skogsbär, äpplen eller varför inte jordgubbar?
Du tager vad du haver!

Till Rabarberna/frukten:

1 ½ dl potatismjöl
1 dl strösocker

Gör Så Här:

Blanda varsamt ihop de torra ingredienserna, (vetemjöl, socker och havregryn), tillsammans med smöret.
Använd gärna fingrarna.
Det ska bli smuligt och inte som en kakdeg.
Lägg de tärnade rabarberna/frukten i en lagom stor ugnssäkerform.
Blanda ihop potatismjölet med strösockret och strö över rabarberna/frukten.
 Blandningen är till för att rabarberna/frukten ska binda ihop sig och inte bli förstörda.
Ha över smuldegen på alltsammans, så det täcker väl.
In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
Låt svallna något.
Servera med vaniljsås, vispadgrädde eller vaniljglass!

Pajen i ugnen!
'

Färdigbakad paj, redo att mumsas!



Take Care<3



  


Comments
Postat av: Crazy.

Mmm ser jättemumsigt ut =D

2009-07-24 @ 15:50:19

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0