Hallongrottor 200°c i ca: 18 minuter.
Ingredienser:
Margarin 250 g.
Socker 75 g./ca: 1 dl.
Vaniljkrämspulver/Masanpulver 135 g./12 ½ msk.
Mjöl 225 g./ca 3,75 dl.
Bakpulver 4,5 g./1 ½ tsk.
Gul färg "Höfta" (Behövs ej.)
Hallonsylt till fyllning.
Gör Så Här:
Blanda ihop alla ingredienser.
Rulla till bollar, som väger 26-28 gram eller efter eget behov.
Gör ett fingeravtryck/tumavtryck i mitten på bollen/kulan och fyll sedan upp med hallonsylt.
Grädda hallongrottorna i ugnen i 200°c i ca: 18 min.
Kolla till dem emellan åt, för vem vill ha brända kakor?
Smaskig kakmåltid!
Så ser hallongrottorna ut när de gräddas i ugnen :).

Margarin 250 g.
Socker 75 g./ca: 1 dl.
Vaniljkrämspulver/Masanpulver 135 g./12 ½ msk.
Mjöl 225 g./ca 3,75 dl.
Bakpulver 4,5 g./1 ½ tsk.
Gul färg "Höfta" (Behövs ej.)
Hallonsylt till fyllning.
Gör Så Här:
Blanda ihop alla ingredienser.
Rulla till bollar, som väger 26-28 gram eller efter eget behov.
Gör ett fingeravtryck/tumavtryck i mitten på bollen/kulan och fyll sedan upp med hallonsylt.
Grädda hallongrottorna i ugnen i 200°c i ca: 18 min.
Kolla till dem emellan åt, för vem vill ha brända kakor?
Smaskig kakmåltid!
Så ser hallongrottorna ut när de gräddas i ugnen :).

Comments
Postat av: Ludvig
Det är så gott =D
Trackback