Annonser från BloggPartner

Glad Nationaldag!

/Inte världens bästa bild ja vet, men den innehåller en Sverige flagga/
 
Smyger mig in och önskar allesammens en väldigt härlig och glad nationaldag.
Passar också på att önska er en trevlig helg.
 
 
Take Care<3

Comments
Postat av: jasmine

sv.
jodå :)
görs?

2014-06-06 @ 11:56:47
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Alice

Livsnjutande föredetting kan tex vara människor som suger i sig av livets goda viner, som en gång härjade runt och låg på topp, men som på ålderns dagar bara vill må bra och känna en frid. Giggare är de som haft alkoholen som en kär vän, älskar och lever för musiken och som tar dagarna som de kommer, hänger i parken och längtar efter årets alla konserter :P gärna lite konstnärlig syn på saker också ;)

Nope, tror man måste uppleva något för att förstå, och som i detta fall känna en tro.

Alltid kul :)
Kram

2014-06-06 @ 14:42:38
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

sv: heh, jag töttnade lite när jag tittade på OUAT

2014-06-06 @ 16:08:14
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Alice

Jag var hos Hannes :) vi kollade fantomen på operan ;) sen satt vi och prata med hans pappa ett tag, skönare snubbe finns inte ;) vi har samma style, varken han eller jag dricker alkohol längre om det inte är fest, och båda älskar reggae och bohemstilen :P

Uppenbarelse behöver icke vara som en psykos. Absolut inte. Fel sätt att beskriva det på. Allt som hänt i mitt liv från sista året på högstadiet har fått mig att tro att vi är födda till något, vi har en speciell uppgift på denna jord. Hannes är min anledning till tro, våran vänskap är allt jag behöver och det är detta jag kallar soulmate, det var ingen slump att vi träffades, det var ödet och hade det inte varit meningen hade jag "dumpat" han för längesen. Han var inte en bra person, jag var inte en bra person - men båda hade potential och vi komplettera varandra bra. Lång story, men allt detta har fått mig att se annorlunda på saker. Jag tror också min tid med knarkande vänner var en prövning jag behövde.

Kram

2014-06-06 @ 21:36:07
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Felicia - serier/film

Sv: såklart!!!
Har börjat kolla på säsong tvååå redan ;)

2014-06-06 @ 22:27:37
Postat av: Junitjej

Hur har du firat dagen?

2014-06-06 @ 22:28:18
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Felicia

Sv: såklart!!!
Har börjat kolla på säsong tvååå redan ;)

2014-06-06 @ 22:28:25
URL: http://efji.se
Postat av: Alice

Det behöver inte va psykos. Eller inbillning heller för den delen. Alla ser det ju såklart på olika sätt, alla tror på olika sätt. Men vissa kan ha en "personlig kontakt" med Gud utan att lida av något psykiskt. Gud talar inte med ord. Gud är ingen människa. Gud är ingen gubbe. De tolkar sina känslor, saker de ser och gör som Guds vilja och ord. H har någongång gått till kyrkan och bett en bön när han varit orolig, sedan hade den olustiga känslan släppt, och då tolkar han det som Guds hjälp. Låter skitflum om man inte tror på det , men jag har sett vad en tro kan hjälpa människor. Sedan finns det såklart galna människor, men galen är man inte bara för Gud är inblandad.

Jag sitter ute i stugan :) grillat och myst. Själv?

Kram

2014-06-06 @ 22:53:11
URL: http://bompbomp.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0