Annonser från BloggPartner

Så Mycket Bättre Love Antell.

 
Jobbade till 22:15, så kom hem och såg på Så Mycket Bättre via TV4play.
Sjukt smart.
Love Antells dag och Carola var bara bäst.
Älskar Gatorna Tillhör Oss och den passar så bra i en schlagerdiscomegalyxförpackning, med fläkt och allt.
Även Amanda Jenssen var bra ikväll, som vanligt.
 
Då har vi hört alla årets originallåtar från Så Mycket Bättre 2014 och detta är en mycket stark säsong musikmässigt.
Kommer lyssna på massa av låtarna efteråt.
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Johan

Som jag har sagt tidigare så tycker jag inte det har varit jättebra den här säsongen. Eller, bra är det nog, men det har inte fallit mig i smaken. Någon enstaka låt kanske, men inte i stort.

SV: Nej det fick jag inte... Vad skrev du då?

2014-11-30 @ 16:46:07
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Alice

Vem? Indien?

Alla situationer är olika. Vi umgås med henne istället, och gör hennes vardag lite roligare. Det är lätt att uttrycka sig om något man inte är insatt i. Vi får en mycket fin avslutning tillsammans utan att vara fast anställd hos henne. Det ska blir så jävla skönt att bara få umgås med henne nu, spela spel, härja med varandra, istället för att de alltid ska handlas, städas, fixas med tv, tvätt osv. Prioriterar det före något annat. Hon måste få ett värdig avslut på livet. Likaså vi anhöriga. Det ska njutas inte jobbas.

Ja så det var den :) kram

2014-11-30 @ 16:54:35
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Han frågade en resebyrå om familjer som tar emot turister att bo väldigt billigt eller tom gratis i deras hem. Den snygga killen tillhör en av dessa familjer. Om det var de du menade innan.

Som sagt mamma ansökte om sånt hos kommunen eftersom ändå är arbetslös och då gjorde mer än vad den värdelösa hemtjänsten gjorde, nu efter ett x antal tjänstefel anmälningar har de blivit lite bättre. Men kommunen tyckte inte de va lämpligt med att nära släkting skulle ta sig an de jobbet. Vilket ändå var ett bra beslut för det är jobbigt som det är, nu bor hon på demensboende och får hjälp med allt praktiskt, nu behöver vi bara hälsa på och enbart umgås med henne, vilket hon var ledsen över förut - vi umgicks inte med henne, vi vårdade henne. Eftersom mamma har 4 syskon så "delar vi upp" veckan. När hon bodde hemma var vi hos henne 5 dagar i veckan eftersom vi bor närmast. Nu tack vare boendet kan vi också få vårat liv tillbaka, slippa springa dit direkt något är fel, vara oroliga över att hon ska ramla (äter blodförtunnande och haft stroke).

Tjuvarnas jul är överlägset den bästa kalendern som varit de senaste åren. Bara original Greveholm och Pelle svanslös som är bättre :P

Kram

2014-11-30 @ 17:30:19
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vilken är den absoluta favoriten i denna säsongen då?

2014-12-01 @ 15:09:16
URL: http://patriciac.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0