Annonser från BloggPartner

Trevlig Första Advent Allesammens.

 
Första ljuset i Advent är tänt
&
Julens dörr står på glänt
&
Allen väntar spänt
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Alice

Han är där med sin pappa och en vän till familjen så han har inte åkt dit för att träffa killar. Sen om han springer på en gay i något gathörn skiter väl jag, men jag gav han några moder Theresa råd innan han åkte, och väljer han att skita i det är det inte jag som kommer lyssna på hans ångest när han kmr hem - som han till 100% kmr ha :P Haha i början var det han som var den konservativa av oss två, nu har han slarvat bort sig själv lite :P alltså konservativ på ett positivt sätt.

Jo det är vi väl medvetna om men kommunen anser annat.

Fortfarande olöst. Efter samtal till csn bad som mig ta kontakt med skolan och förklara mitt problem och be dom skicka rätt uppgifter. Nu är det gjort och skolan såg vart felet var och har skickat rätt uppgifter. Så nu ligger det i csn händer. Ska ringa i morgon och höra vad de håller på med.
Ställer till en hel del detta.

Kram

2014-11-30 @ 17:54:13
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Jasmine

sv;
inte mkt. sj? =)

2014-11-30 @ 19:34:29
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Jasmine

sv;
vilken film ?=)
int mkt!

2014-12-01 @ 13:29:51
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Alice

Klart man ska leva livet, men man får inte glömma bort vem man är och vad man står för. Man kan leva livet positivt och sen finns de en annan sida av de också.

Ringde precis till dem nu, men fick bara svaret att återkomma i morgon då det inte fanns någon som kan besluta om ärendet på plats idag. Så jävla irriterande och frustrerande. Ja menar dessa tusenlappar skulle ja ta körkort för, körkort som jag är tvungen att ha innan jag söker utbildning, och tack vare detta har jag tappat all lust att ens försöka plugga just nu. Så allt skiter sig liksom :P

Ikväll ska jag fortsätta på min ritning av årets pepparkakshus. Men först hänga på moster bort till mormor :)
Händer själv?

Kram

2014-12-01 @ 13:37:52
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Alla har olika syn på vad "leva livet" betyder. Vissa tycker man gör det genom att festa varje helg, andra genom att skita i att man gör sin kropp en otjänst genom att äta osund, andra tycker leva livet är när man är sig själv och sin tro rättvis. Enligt mig lever man livet när man är sig själv rättvis, strävar efter att uppfylla sina drömmar, hjälpa De som har det sämre än sig själv, och lära varandra att bli bättre människor. Då har man uppfyllt det som för mig ingår i ett bra liv. Att tex festa gör inte mig till en lyckligare människa, därför har jag svårt att se varför det skulle vara att leva livet.

Alltså jag är inskriven på skolan, men just nu ligget mitt pluggande på is. Komplicerat detta, för mig är det inte bara att plugga på. Jag behöver en morot, och den äts tyvärr upp alldeles för snabbt så jag behöver hela tiden leta nya. Detta med csn var droppen. Rena tsunamin i jämförelse med allt annat.

Göra vadå? Inte riktigt med i svängarna här, tankarna ä borta i Asien nu haha :P

Kram

2014-12-01 @ 14:15:01
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: sandra

Det står "amor vincit omnia" på min rygg :)

jo det är bra med mig, hur är det själv?

2014-12-01 @ 17:33:15
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Clin

hehe ja men event är ju så skoj :)

Nu har även julkänslan hittat hem till mig. En massa pepparkakor, glögg, tomtar, gran och musik hjälpte mig på traven ;)

Jag önskar mig faktiskt inte så mycket i julklapp. En Eva solo vinkaraff står på listan iaf ;)
Vad önskar du dig själv?

kram

2014-12-01 @ 18:43:57
URL: http://emmaclin.blogg.se
Postat av: Alice

så är det.

Ska göra ett "spökhus", sen har de spårat iväg med att de ska ske ett inbrott i huset och att en polispatrull med polishund har kommit på plats, och denna hund då är hunden vi brukar ha här ;) brukar alltid skämta om de att hon ska med mig till polishögskolan för hon ör så jävla feg :P följer hemskt gärna med mig in på dass på somrarna när vi är ute i stugan på kvällen/natten :P mörkrädd liten golden vi har :)

förra året var det ju mumindalen, större delen av de står faktiskt kvar här i ena bokhyllan :P

kram

2014-12-01 @ 21:44:23
URL: http://bompbomp.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0