Annonser från BloggPartner

Flashing.

 
Flashar runt i min nya kavaj.
Känner mig lyxig och rik och snobbig.
 
Ha en toppen lördag! 
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Alice

finns det något mer avtändande än snobbar :P
Sen är det väl skillnad på att vara en och att känna sig som en. Krävs mer än en kavaj för att klassas som snobb iofs.

Precis därför ska alla olämpliga inom yrket bort. Jag vill inte ha idioter runt min mormor hon ska få en fin sista tid i livet inte bli nedtryckt av en manipulativ kärring.

Finns för och nackdelar med alla hyresvärdar. Men de jag mena var att alla privata inte behöver dras över samma kant. Behöver inte vara sämre än nögot annat.

Kram

2015-01-17 @ 14:23:06
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Kavaj är fint. Gillar när man använder den till en mindre "classy" outfit, lite som att man drar ner snobbigheten som ändå kavajen i sig är stämplad med. Men jag personligen gillar den där "ovårdade" stilen, som ändå är vårdad :P

Helt ok med mig. Kunde varit bättre men de kan de väl alltid. Själv?

Mena inte att du drar alla över en kam. Men det är lätt hänt. Vi hade mögel i ena väggen i badrummet för 3 år sedan. Väggen som är vid duschen hade blivit vattenskadad och de tog kommunen ett halvår att dra dit en fläkt för att torka skiten. Tryckte man försiktigt på väggen såg man hur löst allt var. Som sagt, finns för och nackdelar med allt. Eller så är de Värmland som har ovanligt seriösa hyresvärdar.
Kram

2015-01-17 @ 14:53:26
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Allt hänger på vad man har för byxor och skor ;D

Vi har varit i Torsby hos brorsan. Sitter i bilen på G hem nu. Lyssnat på Färjestad - Örebro matchen och firat så det stått härliga till :P helt sinnes nyss låg vi näst sist nu är det 3 poäng från plats nr 2 i tabellen. Visserligen några lag som har spelat en match mindre ovanför men de visar verkligen att de är hela SHL bästa lag just nu.

Kram

2015-01-17 @ 18:57:13
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: J

sv;
najs:P
allt bra?

2015-01-17 @ 21:11:44
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Kul med kavaj!

2015-01-17 @ 21:58:04
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: sandra

Alltid snyggt med kavaj :)

sorry för sent svar men prioriterar inte bloggen lika mycket längre :) jag fick en del fina julklappar, bland annat en ny microvågsugn, nya knivar, en kött termometer och pengar :) själv då?

jodå det är bra med mig men tror att jag börjar få en förkylning, kroppen ömmar och halsen också :( hur är det själv?

2015-01-18 @ 10:31:16
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Elin

Sv: det fungerar bra faktiskt :D

2015-01-18 @ 10:53:10
URL: http://ptelin.disciplin.se
Postat av: J

Sv;
blood diamonad och the devil advocate :)
jodå :)

2015-01-18 @ 13:31:10
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Clin

Kavaj är snyggt!

Hur har din helg varit? Min har varit lugn och skön! Precis som jag behövde.

kram

2015-01-18 @ 13:34:30
URL: http://emmaclin.blogg.se
Postat av: Alice

Han fyllde gammal i förrgår så vi var där med paket och gräddtårta. Sen har de precis flyttat till hus så vi spana in de också :P

Hoppas för allt i min makt att Brynäs och Modo får kvala. Oavsett lär de klara sig kvar tror jag, men ändå :P

Se handbollen idag?

Kram

2015-01-18 @ 15:53:46
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

- händer nog inte så mycket ikväll, själv? :)

2015-01-18 @ 17:17:17
URL: http://nathalievictoria.com
Postat av: Alice

Fint gammalt hus. Inte avis, vill inte bo i Torsby! :P haha

Wow någon som inte har Färjestad som hatlag :P brukar vara älska eller hata där.

Tycker Leksand hör hemma i shl, ett folkkärt lag. Och Leksandfansen tillhör de få, kanske de enda, som aldrig skriker fula ord i bortaklacken när de spelar mot fbk. De försöker snarare fylla hela arenan med bra stämning och sjunger ikapp tillsammans med våran klack, istället för tvärtom som de vanligtvis är. Brynäs är mitt hatlag, usch.

Nej inte så taggad, lagomt nöjd bara att det är intressant sport på tvn. Önskar bara alla matcher gick på "vanliga" kanaler, som sportfantast vill man ju inte bara se Sverige utan så många matcher man bara kan...

Kram

2015-01-18 @ 17:58:59
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Leksand är ju ett av de mest älskade lagen i Sverige, har fans överallt i större mängd än andra lag, enligt experterna. Men jag bryr mig inte så mkt om något annat lag än fbk, däremot har jag svårt för glåpord som man alltid får höra fansen emellan annars. Jag kollar alltid hockeystudion och sammanfattningarna av alla matcher.

De visade Tyskland i förrgår också, så ointressant lag så jag spyr. Vill se matcher från alla grupper.

Klart man taggar men finns ju olika grader :P
Kan ju säga att Elfenbenskusten INTE körde för fullt då de tillhör ett av mina favoritlag så har rätt stor koll på deras spel. Men visst var det bra av Sverige. Äntligen sätter han in Gustafson(!) saknar dock berisha, tibbling, Hrgota och helander.

Håller faktiskt på att snickra ihop mitt svenska lag som jag skulle vilja se spela inom kort, utan Zlatan. Haha typ min största dröm just nu är att få styra och manipulera hamren för en dag och få han att fatta vilka som är framtiden.
Kram

2015-01-18 @ 19:26:38
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

fbk är väl de lag som är lika mkt älskat som hatat runt om i landet, många som inte älskar har väl fbk som sitt hatlag. Och det hänger väl mycket på våran överlägsenhet i ligan sedan 80talet, flest finaler osv, från 2001 till 2006 var vi i final år efter år tex hahah!

Jag älskar när de vann över Danmark i den där äckliga matchen och jag grät som ett otröstligt barn av nervsammanbrott och lycka över att de äntligen lyckades ta sig så långt.

Bara för att man kör med stjärnor betyder det inte att spelet är bra. De har ju inga världsstjärnor likt Ronaldo Messi och Zlatan, utan deras spelare ligger kanske från 35+ bästa i världen. Förutom yaya toure som kanske är topp 10-15 :)
Kolla Spaniens fiasko i VM, som verkligen har VÄRLDSSPELARE på varje position mer eller mindre. casillas, ramos, iniesta, costa...
Elfenbenskusten ställde upp med sitt lag för att spela ihop sig inför mästerskapet, vore ju konstigt om de ställer upp med B-laget när de måste ta alla chanser att öva teknik och spelsystem.

Men man ska inte ta ifrån Sverige segern, de behöver varje seger dom kan få. Mitt lag är 100% Safe, ingen kiese Thelin så långt ögonen kan nå :p

Kram

2015-01-19 @ 00:09:46
URL: http://bompbomp.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0