Annonser från BloggPartner

Winterland.

 
Jag bara älskar att vi fått en massa snö de senaste dagarna.
Det blir så vitt, ljust och fräscht.
 
Trevlig helg allesammens.
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Johan

Ja, visst är det fint? :)
Längtar dock lite efter våren får jag faktiskt säga :)

SV: Det beror ju på hur man ser det. Ser man det ur det synsättet som du gör, då håller jag absolut med dig. Då är varje person unik för den man är, oavsett kön, status, etnicitet etc. men faktum kvarstår. Om alla är unika, då är det ju inte unikt att vara unik, för ska något vara unikt, då ska det ju vara ensamt i sitt slag och om det finns många unika, då finns det fler och då är det inte unikt att vara unik. Det förhindrar dock inte att individen i sig är unik. Det är två skilda saker. Hänger du med? :)

Nej, inte bara kanske, me en stor del beror sannolikt på sambons virus från dagis :P

Blir ju nyfiken då, berätta mer om dejten! :D

Som sagt, alla är olika. Vissa föredrar freak. Andra föredrar nörd.

Hoppas att du får e fin dag

2015-01-23 @ 09:25:45
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: J

sv;
najs :p
allt bra?

2015-01-23 @ 15:19:00
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Snö är så fint. Jag önskar nästan att vi kunde få ett vitt landskap här i Göteborg också. Fast ännu hellre önskar jag att våren kunde komma redan nu:)

Trevlig helg.

2015-01-23 @ 18:15:46
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Vintern är fin, men för den sakens skull behöver det ju inte betyda att man inte kan längta. Eller hur?

Nej exakt, det har du rätt i, håller helt med dig där, men återigen, just att vara unik, det är inte unikt om alla är unika, för då är det ju inte unikt att vara unik längre. Det är en skillnad där, men det är mer filosofi än realism kanske...

Ja, det är din åsikt det. "Du anser". Då får du tycka så, ingen hindrar dig, men alla tycker och anser inte likadant. Han jag från början syftade på när vi inledde den här diskussionen ville hellre kalla sig freak. Då får han göra det tycker jag, även om du inte skulle kalla dig det.

Nej, det är ju ditt val, du avgör själv vad du vill berätta om dejten och vad du håller hemligt tillsvidare, men du håller oss alla på sträckbänken då ;)

Imorgon åker jag och pappa upp till Leksand. Kommer hem på söndag och så blir det kanske ett träningspass där på kvällen. det är min helg :)
Hur ser din helg ut?

2015-01-23 @ 22:37:49
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: J

sv:
jovisst:)
vad har du för planer för helgen?

2015-01-24 @ 13:51:35
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Vackert med snö!

2015-01-24 @ 22:31:23
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Alice

Jag fick växa upp tidigt och fort. På både gott och ont har det gett mig en ganska stabil grund att stå på, och luta mig tillbaka på. Men när jag tänker efter har jag faktiskt fightats med en hel del, och fightas fortfarande. Ibland glömmer jag bort vad jag går igenom, för det har blivit vardag, så jag tänker inte längre på hur mycket som faktiskt krävs av mig som människa för att orka med. Låter det vettigt?

Ja det var synd. Hade räckt med oavgjort för att knipa gruppen och få ett lättare motstånd. Men alla lag ska besegras, så egentligen spelar det ingen roll :) Sen tror jag ändå det var bra att det blev polen istället för Argentina, ganska typiskt svenskt att spela bättre mot bättre lag, har ganska svårt att styra matcher mot sämre lag som man på pappret ska vinna över.

Idag tar jag det bara lugnt. Kanske åker in till bror senare, kanske blir så att han förflyttas till Örebro för att göra en större operation av lungorna om de inte visar sig blivit bättre i morgon på röntgen. Hålet var ännu större denna gång, och kan inte andas utan pumpen inkopplad...

Vad händer själv?
kram

2015-01-25 @ 14:43:00
URL: http://bompbomp.blogg.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0