Annonser från BloggPartner

I Am In Extascy.

 
2017 flyttar jag in.
Jag är i extas.
Känslorna svallar över.
Jag är så himla glaaaaad!
 

 
In 2017 I am moving in.
I am in extascy. 
My emotions running over.
I am so haaaaappy!
 
 
Take Care ♥

Comments
Postat av: Jasmine

sv;
se den! :D
allt bra?

2016-11-01 @ 21:34:09
URL: http://www.wiinkys.blogg.se
Postat av: Alice

Är så avis! Vill också ha en lägenhet...bo själv å göra den till min. Är så trött på att vara en inneboende :p

Jag vet inte vad det är. Ångest? Kanske. Vad vet jag. Vet inte vad symtomen på det. Men har varit så jävla mycket det senaste året. Drömmar som ryckts ifrån mig. Trasig armbåge. Mjälten och oron där. Och det största av allt - min mormor. Har gått så fort senaste veckorna. Ena dagen kunde hon gå. Nästa dag helt rullstolsbunden och nästan som en grönsak. Samtal med silviasystrar om hennes död, och anhörigas sorg. Chocken och känslorna. Även om det är något som man vetat om sedan diagnos-dagen så är de först nu det blir "verkligt". Allt detta ihopbakat har blivit för tungt, och på allt detta är jag en sådan som "vägrar" grina öppet så går å bär på det. Direkt jag blir ensam bara släpper det å kan grina i timmar. Vet inte om de är ångest eller vad det kallad.

Har så många serier ja vill se och håller på med. Men får väl ge game of THrones en till chans...men känns så segt att man verkligen ska behöva tvinga sig igenom en hel säsong innan man fastnar, när de finns sjukt många serier de räcker med 10 min så är man hemma.

Händer inte så mycket. Är sjuk ocj förkyld just nu så försöker återhämta mig från det. Sälja saker pp Tradera, de är nog vad jag kmr pyssla med denna vecka haha :)
Själv då?

Kram

2016-11-02 @ 00:10:37
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: schumacher4ever.blogg.se

Men wow, grattis! Äntligen! :D
Vad är det för lägenhet och var logger den? I Norrköping? :)

SV: Är det restaurang så tycker jag nog att man ska äta på samma ställe ;)

Ja det kan man verkligen säga!
Nu är den där korta kursen i princip slut. känns grymt. Jag klarade det! Ska bara få godkänt på de uppgifter som inte är bedömda än :)

Ja det har jag! Har faktiskt redan köpt en del julklappar :)
Har du börjat fundera på det? Köpt några julisar? :)

2016-11-04 @ 13:39:50
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Alice

Visst är det hemskt när de man älskar "börjar åldras" och tanken om deras död väcks. I början av mormors sjukdom när hon fortfarande kunde bo själv men det blev mer och mer man fick hjälpa till med önskade jag faktiskt emellanåt att skiten skulle gå snabbt. Att de skulle va över. Att hon "lika gärna kunde dö". Både för hennes och min skull. usch när jah tänker tillbaka på tiden som varit inser jag verkligen vad jag varit med om, vad jag har sett och gjort. Det är först nu jag börjat inse vilket ansvar och vilka feta uppgifter jag tagit på mig, uppgifter inget barnbarn ska behöva göra. Har läst på lite om ångest och "lätt depression" och verkar stämma ganska bra överens med vad jag känner.

Nej har inte sett något av det ännu. Har tänkt se på datorn men alltid kommit annat emellan. Kanske får spana in det om det är en värmlänning med, vilken av alla värmländska dialekter pratar han? ;D

Säljer allt möjligt. Det började med att ena brorsan flyttade till Barcelona och tömde sitt rum så andra brorsan skulle få tillgång till hela rummet. De var saker överallt! I hela lägenheten. Då började mor rensa uppe på vinden så alla brorsans kartonger skulle få plats, då hitta hon massa "som hon lika gärna kunde sälja" så började lägga upp de på Karlstads säljsidor på fb, men insåg att mycket av sakerna nog skulle va lättare att sälja på Tradera. Nu har vi sålt för över 2000kr på 2 veckor, saker som bara legat där uppe å aldrig använts. Pengarna vi får in ska vi lägga på weekendresor.

Det är ju gratis att lägga upp annonser, 100 gratis varje månad. Från annons 101 får du betala 5kr om varan ej blir såld. Sen ska Tradera ha 10% av försäljningen varje månad. Simpelt. Igår postade jag ett kuvert med ett vykort till Tyskland. Köpte vykortet på röda korset för en krona, och sålde det för 20kr. Hittade även en massa bokmärken från mormors syster på vinden, sjukt vad folk betalar pengar för dessa kartor och lösa bokmärken. Sålde 15 Snövit märken för 315kr till en i Norge här om dagen.

Kram

2016-11-04 @ 14:49:41
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Haha nej, det har jag inte, men "hemma" som på gymmet här i stan ;)

Det låter ju ungefär som min etta jag hade i Mjölby.
Hur stor är din?

Fast nu är det inget experiment, utan en verksamhet där folk ska äta, en restaurang, fast i mörker :)

Japp det har jag! Vill inte stressa sen framåt jul, så det är lika bra att börja i tid :)

Förslag på saker till boendet menar du? Det beror ju helt på vad du redan har :P

2016-11-04 @ 15:38:52
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Oj oj så härligt, grattis!

2016-11-05 @ 11:06:49
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va roligt för dig :D Ser fint ut!! Jag har lagt uppvad jag handlade påUllared :) och de är bara bra med mig hur är det med dig? :) kram

2016-11-06 @ 11:43:16
URL: http://louiseelinore.for.me
Postat av: Jasmine

sv:
kioskbiträde:P
jodå:D
görs?

2016-11-06 @ 19:42:41
URL: http://www.wiinkys.blogg.se
Postat av: Johan

SV Det är nästan som ett andra hem, ja :P
Inte riktigt kanske, men nästan :P

Yes vi hade möte i Norrköping då :)

Ett slags experiment blir det, det håller jag med om, men inte sen när verksamheten rullar igång. då är det inget experiment längre. För gästerna blir det kanske ett experiment, eftersom det blir något helt nytt för dem, något de troligtvis aldrig har testat tidigare, men för oss som jobbar där blir det inget experiment då. Det är det mer nu, när vi har kört några testomgångar och så :)

Dammsugarpåsar? Jord till balkonglådor? Brandvarnare?
Jag vet inte, det mesta kommer ju med tiden liksom, när du har bott där ett tag, man byger ju på sitt eget lilla krypin hela tiden, kommer på fler och fler saker osv. så det blir nog skitbra ska du se! :)

2016-11-07 @ 16:19:58
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Alice

Man känner verkligen att man lever. Och försöker alltid se det positiva i allt, att de händer av en anledning. Det man inte dör av gör en starkare heter det väl. Tror mitt kommer lätta när/om jag får operation och återställd armbåge så jag kan återgå till mitt liv. Lever just nu ett liv som inte är "mitt" klart som fan man blir unhappy. Blir det fixat är det Väl "bara" Sorg pga mormor som kommer tynga ner mig, men som efter bearbetning kommer bli lättare. Men en kombination av sorg pga dödsfall/sjukdom och sorg/stress/ilska pga drömmar som släcks är verkligen ingen fin kombination, det vet jag nu.

Mia ligger åt Kristinehamn och Karlskoga hållet till. De där lite gnälliga. Men är nog ett ihopkok av det och andra dialekter för det är bara ibland det "grova" kommer igenom.

Han fick jobb som telefonförsäljare. Ett jobb jag inte ens skulle ta under hot haha! Han hyr en 2:a med 2 kompisar som också fick jobbet, pga osäkert kring lönen som kan variera extremt. Skulle bli galen om jag levde så. Men tur vi alla är olika :)

Ja man lägger utropspris, som folk sen får buda på. Och de betalar även frakten såklart. Man kan även ha fast pris och erbjuda fri frakt om man vill. Vill man sälja dyrare varor kan du sätta reservarionspris för 40kr , slltså kommer inte budet upp i ditt minimum (men vill starta på lågt för att dra intresse) så säljs inte varan. Jag gjorde så med ett par skor köpta för 1499 använda en gång, utrop för 30kr men hemligt reservationspris på 600kr. Så det är ju en risk man får ta, för de 40kronorna betalar du oavsett såld eller osåld vara.

Kram

2016-11-07 @ 16:29:45
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Anonym

Haha ja ja är galet kär i Marmor ;D min säng är 180 cm ! dindå? Jadu det viktigaste när man flyttar är väl säng och köksgrejer antar jag ^^ Men soffa köksbord och Tv ja allt möjligt egentligen :P Kram

2016-11-07 @ 18:41:22
URL: http://louiseelinore.for.me
Postat av: Johan

SV: Tack! Det känns bra får jag faktiskt säga!
Självkänslan är ganska god skulle jag själv säga ;) haha

Det var ju ett möte om restaurangen, upplägg och planering och så :)

Haha, då var mina tips inte så mycket till hjälp då :P

Jag köpte säng på Ikea. Skitbra! Minns inte vad den heter, men det var en 120-säng. När jag och sambon flyttade ihop blev det en likadan, fast en 90-säng då. Är jättenöjd!

Presidentvalet i USA har jag inte hängt med alls i, så jag vet inte, men jag hoppas ju definitivt på hilary...

2016-11-07 @ 20:15:26
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Johan

S Ja, jag tror faktiskt det är första bilden ever i min blog :P
Varför undrar du just över hon till höger? ;)

Det gjorde vi, men mer om det får du veta när verksamheten öppnar på riktigt :)

Jag tycker de är prisvärda. Iaf den jag köpte. Såå skön är den! :D

Nej det vill vi verkligen inte!!!

2016-11-07 @ 21:44:45
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Jasmine

sv;
ska snart spela lite hihi :P dudå?

2016-11-07 @ 22:30:06
URL: http://www.wiinkys.blogg.se
Postat av: Carro

men åh så roligt, grattis! är det första gången du kommer bo själv?

2016-11-13 @ 17:45:39
URL: http://carro93.se/

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0