Annonser från BloggPartner

It's Funny How Some Distance Makes Everything Seem Small.

Image may contain: 1 person, closeup
Image may contain: food
Image may contain: drink, food and indoor
 
 
↓ Livslust. ↓
Frisyrfixad.
Päronpajguld.
Helgfrukostkärlek.
 
 
With Love ♥ Dan

Comments
Postat av: Alice

Gunilla är sjuk på riktigt ja. Hon påminner i sättet om en granne jag hade för några år sedan. Han blev efter 2 års fajtande och 2 besöksförbud vräkt av hyresvärden.

Jag kan känna igen lite av det familjerna berättar i det okända, det de varit med om. Som beröring och att dem sätt saker. det tror jag på. Men gillar inte mediums. Där tror ja det kan vara mycket spel för galleriet. Men däremot vet en som är "öppen" för det andliga som har förklarat och sagt saker hon absolut inte kunnat veta eller ens ta reda på. Så övernaturligt och liv efter döden tror ja 100% på.

tagit det lugnt. Spelat fifa 18, kollat fotboll och hockey. det är vad min helg bestått av ;)

jaså, känner du igen något från "6 oväntade saker som händer när du får syskonbarn"? ;D för mig var det jättestort att få syskonbarn, och ännu större är det nu när jag och iris verkligen är bästa vänner. Som hennes andra mamma.

Haha man glömmer inte bort om man har listor med sina favoritlåtar på spotify ;)

kram

2017-10-15 @ 14:27:51
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

När han skar en annan granne med skruvmejsel i halsen fick det vara nog, då var det typ 15e grejen han blev anmäld för på dessa 2 åren. Tror han flyttade till Deje eller Grums, där packen hör hemma :P Klockren psykopat som manipulerar hela grannskapet och sen börjar helvetet.

Haha, jag skulle aldrig överleva utan spotify i mobilen :D Den appen som används överlägset mest. Har ju typ alltid på musik.

Yes jag är mer än nöjd med deras inledning! :D Poäng i alla matcher, Vinst 8 av 9 möjliga. Målvakterna ser ut att ha tränat hela sommarledigheten, så hoppas av hela mitt hjärta att de håller hög kvalitet hela säsongen, Haugen har emellanåt varit katastrofalt dålig de senaste två säsongerna, men ser bra ut nu!

Gud ser jag som en kraft. Någon/något man kan vända sig till när man behöver stöd/hjälp. Jag blir hjälpt av att tro på Gud, sedan är jag inte religiös eller något sånt. Men varje gång jag bett till Gud har mina önskningar slagit in. Dock kan man inte be om såna saker som rikedom och prylar, anser jag.

Jag har upplevt som jag "gått in i någon" precis som när man springer in i något, eller någon på stan. Fast det fanns ingen där. Har även sett min kusin vara med om samma sak, på exakt samma ställe, och det var inget jag hade berättat för henne. Detta hände i huset vi bodde i innan vi flyttade till lägenheten vi bor i nu. Under de första året vi bodde i huset pratade äldsta lillebrorsan väldigt mycket om en dam med långt hår som brukade hälsade på, och som ibland "försvann genom väggen". Något år senare när min yngsta bror var typ 3-4 år brukade han sitta och leka tebjudning med någon vi andra inte kunde se, inget konstigt med det tänkte vi, eftersom barn brukar ha låtsasvänner. Historia om damen (och den osynliga vännen) var ju inget vi direkt brydde oss om, förrän vi flyttade till lägenheten och våran nya granne säger till mamma att hon kan se hennes "skyddsängel". Tro fan hon ger en exakt beskrivning på mammas mormor som ung, och sedan säger att hon alltid övervakar mamma och även lekt och busat med oss barn. Och detta säger grannen utan att ens veta om våra upplevelser, eller ens känna oss som personer. Brorsorna minns än idag tydligt hur denna damen såg ut, och det är 100% mammas mormor.

Det är sånt här som gör att jag inte kan neka till att det finns dem som faktiskt KAN se saker andra INTE kan se. Och tror man måste varit med om det själv för att tro på det 100%

kram

2017-10-15 @ 15:51:17
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Det värsta var att han Hade, eller har, barn. En vårdnad han hotade sig till enligt barnens mamma. Hans son lekte en del med min yngsta bror, innan de hela spårade ut. Man såg hur dåligt barnen mådde, sonen verkade ”normal” men ”skadad”, däremot hans dotter var/är en mini kopia av far sin. Sjukt.

Jaså man behöver internet då, jag har mina listor på offline mode :)

Haha jag förstår din morfar. Jag känner också en stor kärlek till de lag jag håller på, och kan bli oerhört provocerad om folk medvetet hånar lagen eller säger något olämpligt :p Jag har ju turen att alla sportintresserade i min närhet håller på fbk, men i fotboll är det lite munhuggande emellanåt ;D

Jag har bett till Gud om hjälp, om råd. Om tecken. Jag bad om styrka att klara alla tester på mönstringen, bad om att bli antagen till gmu (stod som reserv pga sen ansökning) och nu senast att få komma på intervju för något av de jobb jag sökt, alla har gått vägen. Då väljer jah att tro att det var tack vare jag bad, medans den som inte tror bara skulle säga att det var tillfälligheter.

Grannen blev faktiskt tillfrågad att vara en av alla mediums i det okända, men tacka nej för det kändes flumt och oseriöst. Jag tyckte det var oerhört läskigt i början, det kändes som ja blev avläst och scannad varje gång hon tittade på mig. Som att hon kunde se allt dumt jag gjort i mitt liv :p men fått förklarat för mig att hon kan bara se andevärlden, och känna av auran runt människor, inte dyka in i någons hjärna :p men bara när hon är öppen och tillgänglig. hon måste stänga av ibland annars skulle hon gå under av alla intryck. Hon beklagade sorgen dagen efter morfar hade gått bort 2009, vi hade inte ens berättat att han var sjuk eller nära slutet. Då förklarade hon att hon tydligt kunde känna min energi, att någon älskad hade gått vidare. Man bara aaaaa ok, chockad typ.

Kram

2017-10-15 @ 21:08:26
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Louise

Fin du är! :) Vi såg film bara och så Va hade du för dig i helgen sen då? :D Kram

2017-10-16 @ 01:02:39
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Alice

Enligt barnens mamma har han alltid varit så, sålänge hon känt honom. Hon föll ju för den där vänliga hjälpsamma mannen som bara manipulerade henne, sen var hon redan fast när psykopat dragen började visa sig.

Gud och bön handlar inte bara om att du ska få hjälp med saker, det betyder inte att man måste be för att saker ska slå in.
när jag ber faller jag inte ner på knä och håller värsta ceremonin, utan kan stilla i mitt inre bara be Gud om hjälp, eller tröst eller en känsla av samhörighet och förståelse. Liksom känna något större för en kort sekund, men sen är det inget mer med det. Men det kan vara en stöttning, som en vän, som alltid finns där. Men han är inte som alla storys i bibeln, de tror ja inte. Jag har också sett saker gå min väg innan jag blev ”troende” men jävlar vad lättare mitt liv med känslor och allt blivit sedan jag insåg att det finns något större än oss.

Kvinnliga Mediums är häxor, manliga är trollkarlar. Men det låter så flum. Samma där, som med gud, man har skapat en bild av att häxor och trollkarlar är som i Merlin. Mediums besitter denna kunskap att läsa människors aura, se saker ”vanliga” inte kan se, prata med andevärlden, och väldigt många behärskar heeling, och det är just dessa saker som är magi för mig. Vifta med trollspön hör till sagorna.
Den verkliga levande häxan/trollkarlen är vad vi kallar Medium.

Kram

2017-10-16 @ 16:46:02
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Louise

Haha jag läste snabbt "brorsans baby klippte mig" Blev lite förvirrad först^^! Hur är det med dig ? Kram

2017-10-18 @ 23:50:47
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Alice

inga friska människor som manipulerar, i min värld. Grannen hade dessutom en far med liknande egenskaper, var känd i polisens register ;D så även grannen själv. Kommit fram att han är en sån där som varit med i mc gäng, som tjallat å behövt byta indentitet :p

Jag tror alltid händer av en anledningen. Högre makter styr ditt liv, ger dig olika valalternativ som du själv väljer, och på så sätt är du med och styr ditt liv. Men är något på riktigt meningen att hända - så händer det. Varje sig det är dåligt eller bra. Ber gör man när man upptäckt gud, och är medveten om vad man kan be om. Annars är det bara en önskan i ditt inre, typ ”hoppas jag får jobbet” eller ”hoppas jag får lägenheten” istället för att rikta sig ”direkt till Gud”. Alla får hjälp, oavsett om de är troende, bara det att en del medvetet ber om det. Tror jag! Bäst att lägga till att detta är vad jag tror, många troende är ”trångsynta” och tror det bara finns ett sätt det kan vara på.

Visst, så kan det vara. Ganska spännande att föreställa sig att det kan vara så. Som i Harry Potter. Ingen kan ju riktigt veta. Portaler finns det (tror jag) men jag vet inte om vi dödliga kan ”hoppa in” i dem. Däremot tror jag det finns portaler i den andliga världen, som man når när man dött. Det är så de kan ”hälsa på” oss :) sedan tror jag även själar kan återfödas. Då finns själen hos den avlidna inte längre kvar i andevärlden. Det är därför det finns något som heter själsfränder, vissa känns det som man ALLTID känt, även fast man nyss träffats. Upplevt det? :) det behöver inte handla om ens livs stora kärlek.

Kram

2017-10-19 @ 14:00:30
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Johan

Päronpaj har jag nog aldrig ätit :O

SV: Ja så är det ju. Dessutom så är det ju så att om du inte själv mår bra, då kan du inte heller prestera på topp. så jag ångrar inte en sekund att jag gjorde som jag gjorde, även om det innebar att chansen till Rio försvann, men det kändes ändå helt rätt och det gör det fortfarande.

Det var väldigt trevligt kan jag lova!
Vi åt flässkfilé, klyftisar och ädelostsås/tsatsiki, väldigt gott var det! :)

Det är väl ungefär så som jag också dricker kaffe nu, två-tre-fyra koppar om dagen eller något sådant :)

2017-10-20 @ 16:41:42
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Ja precis, så är det, men varför vi inte rör oss som förr beror ju på att samhället är utformat som det är idag. Vi har liksom gjort oss själva mer inaktiva över tid.

Ja det kan man, men just päronpaj har vi nog aldrig gjort. :P

Ja så är det ju :)

Det var mycket gott ;)

Nejj det gör jag faktiskt inte, det brukar ligga mellan två och max fem koppar/dag :)

2017-10-21 @ 07:20:43
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Louise

Jo men jag älskar mitt löpband!! :D Härligt! Jo men jag är piggare nu! :D Kram

2017-10-21 @ 17:13:00
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Louise

Haha jag menade ju det jag använder istället för socker ^^! Blev rätt lugnt helg som vanligt haha själv? Kram

2017-10-22 @ 22:24:31
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Sandra

Ja han jobbar natt :) vi ska bjuda på tårta, lite olika bakelser och kaffe samt saft 😊

2017-10-24 @ 15:03:05
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Johan

SV: Ja precis, allt det är faktorer som har påverkat hur vi rör oss och varför...

Det har mest varit äpplepaj, blåberspaj, hallon/smultronpaj, citronpaj och annanaspaj. Blåbärspaj är ju min solklara favorit, såå jääkla gott :)

Haha nej, så ä det inte riktigt :P

I helgen som var så var vi nere hos syster i Jönköping i lördags och söndagen blev ganska lugn. Nu i helgen är det ju kongress.
Hur var din helg?

2017-10-25 @ 09:53:53
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Alice

Tycker ändå man kan se rätt stor skillnad på syskon som manipulerar varandra eller en psykiskt instabil vuxen som gör det. Det är på en djupare nivå, verkligen inte ok eller friskt.

Ska bli spännande och se när jag får en egen lägenhet :p här i kommunen måste man stå flera år innan man kommer upp i rätt poäng, har stått i kö i 2 år och är inte ens i närheten av att ha så mycket poäng som krävs för en etta eller tvåa hyfsat centralt i KD.

Haft en bra vecka hittills? :)
Kram

2017-10-25 @ 21:11:40
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Louise

Det är för att jag slutat med vanlig socker nu så kan inte äta det! Eller kan, kan jag väl men vill inte :P Härligt att bara ta det lugnt med! :D Kram

2017-10-25 @ 22:22:16
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Alice

Ja, jag har sett ack Värmland :) var väl som det brukar, bra. Jag gillar det för det känns hemma och bekant, som typ allt Ulf malmros skapar tillsammans med Starrin och Östling. Vad tycker du då? :)
Lugn vecka, inte hänt mycket. Mest legat i soffan och ”haft ont i äggstockarna” haha, åkt på min femtioelfte UVI för i år, det i kombination med ovanligt smärtsam mensvärk var ingen nice kombo. Åkte till Torsby igår, tillbaka hemma idag, och fick iris med mig hem så helgen lär bli intensiv hehe!
Kram2017-10-27 @ 21:51:03
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Kollar alltid familjen annorlunda, typ det bästa TV4 har att erbjuda :p haha
Ja, hon ville följa med mig hem. Skönt för henne med 100% uppmärksamhet, lillasyster tar ju mycket plats hemma nu.
Så mysigt å dela säng med det där lilla livet, i morse vakna jag av att hon klappa mig på armen och sa att hon älskar mig :) Kan vara jävligt intensivt när hon är här, men hon fungerar som lite terapi för mig. Hon trollar för stunden bort alla de negativa känslorna jag bär på. :)

Bra helg?
Kram

2017-10-28 @ 20:38:07
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Louise

Jag är mest inne på att gå ner i vikt så därför jag slutat med socker och börjat träna vet bara att man inte ska äta onyttigt då ^^

Jo men de e bra sj? :) Kram

2017-10-30 @ 14:44:53
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: JUNITJEJ

Så gott det ser ut!

2017-10-31 @ 19:09:03
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Anonym

Hej de va inte igår. hur är de ?? börjat blogga lite smått igen :) kram

2017-11-02 @ 08:19:02
URL: http://nouw.com/beahedvind
Postat av: BeA

Jo de är bra vad gör du då? Kram

2017-11-02 @ 11:01:08
URL: http://nouw.com/beahedvind
Postat av: Louise

Det kostar runt 250. Haha jo de är ju sant att man kan äta massa onyttigt om man tränar men jag tänker mest på att det inte är så bra för hjärtat om man äter för mycket sötsaker:P Kram

2017-11-02 @ 23:05:40
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Johan

SV: Det har de nog också varit inne på, men där finns inga som helst spår eller bevis för det.
Finns dokumentärer och bra många klipp om det där på Youtube...

Det låter som en fin helg där för två veckor sedan och förra helgen lät också bra :)

Ja jag har ju redan haft min förkylning på drygt tre veckor, så jag hoppas verkligen inte att jag trillar dit igen!
Blev din förkylning värre sen?

2017-11-03 @ 17:28:36
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Så gott med paj!

2017-11-03 @ 21:13:08
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Alice

Blev väl inget hårklipp för Aulis. blir så glad i hjärtat av barn som hen :P föräldrarna säger ju både han och hon till honom.

Såklart jag vaknar upp till en bra dag när jag får höra såna fina ord :) vaknar ju hellre upp till det än skrik, som jag fått göra de senaste två dagarna. Jättetidigt dessutom :P Men idag åkte hon hem, så jag får ladda batterierna haha!
Vi är lite lika till sättet ja, det är en liten lilla my jag har att göra med, jag är den stora ;)

Skönt med helg? Jag är helt ensam för första gången på jag vet inte hur länge. Ska trycka i mig chips och kolla greys anatomy som besatt ;D

kram

2017-11-03 @ 21:29:14
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Alice

Inte sett hela veckans avsnitt än. Haft annat för mig haha :D men ja det är kul att följa Mirka. Såg hennes Kevin på Skavsta i april när jag skulle till Malta, tog ett tag innan jag fatta att det var han dock. Undra om han idag tycker det är pinsamt med alla säsongerna från när han var så liten, ganska känslig ålder han var i tänker jag ;D

Jag ska bara ta det lugnt i helgen, familjen är ute på vift på olika håll. Ska cykla iväg med blommor till mormor och farmor i morgon, det enda jag har planerat. Sen blir det väl mest bara soffa och greys anatomy antar jag. Det är inga nya avsnitt, har bara inte sett hela serien :) hade ett uppehåll på en månad, men har fastnat igen hehe :D PLL däremot har jag övergivit helt, ersatt med Jane the Virgin istället haha
Kram

2017-11-03 @ 23:27:09
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Be

Tvättar o städar vad gör du? Kram

2017-11-05 @ 13:33:46
URL: http://nouw.com/beahedvind
Postat av: Bea

jo de är bra trött bara vad gör du?

2017-11-06 @ 07:45:36
URL: http://nouw.com/beahedvind
Postat av: Bea

jo de är bra trött bara vad gör du?

2017-11-06 @ 07:45:36
URL: http://nouw.com/beahedvind
Postat av: Sandra

Åh vilken otur du har, var ju inte alls länge sen du var sjuk ju :( jo men det är bra med mig. Har haft lite ont i halsen men nu är det borta. Blev aldrig någon förkylning utav det som tur är 😊

2017-11-06 @ 14:44:32
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Bea

Ja de är ju dags o ta sånt nu :) vad gör du då ? Kram

2017-11-08 @ 15:26:28
URL: http://nouw.com/beahedvind
Postat av: JUNITJEJ

Hoppas att allt är bra med dig!

2017-11-08 @ 20:08:39
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Bea

Har du nå planer för helgen då? Kram

2017-11-09 @ 16:34:43
URL: http://nouw.com/beahedvind
Postat av: Louise

Haha ja visst är syrror bra! ;) I helgen blir det nog lugnt som vanligt möjligtvis vänner sj? Kram

2017-11-09 @ 17:50:41
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Louise

Låter riktigt roligt! Blir nog lite fika med pappa bara men antagligen på Måndag istället eftersom min syster jobbar imorgon och vill gärna vara med! :) Kram

2017-11-11 @ 17:16:37
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Johan

SV: Ja, risken är ju att det blir så, och då kommer man istället inte få någon ersättning alls, eftersom att det är väldigt svårt, för att inte säga omöjligt, att redogöra för exakt vilka merkostader som finns. En indragen hhandukappersättning skulle desutom slå väldigt hårt mot gruppen synskadade, eftersom att vi generellt redan har en betydligt lägre inkomst än medelsvensken och har man då dessutom svårt att stå på sig och argumentera för sin sak, ja, då är man mer eller mindre körd.
Nej, det här är att ta ännu mer från de som redan har det knapert...

Förra helen var vi uppe och sparrade mot Stockholmsfolk på lördagen, eftersom att det inte blev någon tävling, och på söndagen var vi hos mamma och pappa och firade fars dag en vecka i förskott.
Den här helgen har jag jobbat idag, vi hade "forum" där en rad olika hjälpmedelsföretag visade och demonstrerade några av sina senaste hjälpmedel för ett gäng av våra medlemar, men imorgon och på måndag är jag ledig :)

2017-11-11 @ 22:09:01
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Alice

Mirka ser sliten ut ja! Men hon verkar ha gjort ett försök att ändra på det ändå hehe!

Jane the virgin är så bra, och lite speciell. PLL har jag sett till säsong 5. Orkade inte längre, kände bara att det blev för mycket av samma sak hela tiden, ett evigt tjat om denna A. Och nu har jag dessutom fått hela serien spoilad för mig haha :D Downtown abbey har jag inte sett. HAr så många serier att beta av innan jag kan börja på ny känner jag. Prio är Walking dead och Greys anatomy :)

allt bra?
kram

2017-11-12 @ 15:32:02
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Louise

Nej de fick bli kladdkaka och så får jag och min syster köpa någonting till honom imorgon! Själv? Kram :)

2017-11-13 @ 00:29:22
URL: http://louiseelinore.se
Postat av: Louise

Veckan blir som vanligt tror jag har inget speciellt planerat Sj? :) Kram

2017-11-13 @ 18:52:32
URL: http://louiseelinore.se
Postat av: Louise

Haha nej han vann ingenting faktiskt ^^ Men tanken som räknas;). Nej jag har inte börjat än men det är nog inte långt kvar tills jag börjar pynta lite :) Det är ju kul! Självdå? Kram

2017-11-14 @ 14:30:58
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Alice

Fix av ögonbryn och ser aningen dragen ut i ansiktet, någon rynka mindre med hjälp av kniv eller fillers/botox skulle jag tippa :) jag har en rynka i pannan, högst troligt pga att det alltid är i pannan jag bränner mig sommartid haha ;D

Har svårt att placera in serier i rangordning vem som är den bästa, vänner och desperate housewives är tex två serier jag älskar men man kan inte jämföra dem med varandra :p Jane the virgin är rolig och spännande på samma gång, älskar karaktärerna. Sedan är en av huvudkaraktärerna väldigt nice att se på det är ett plus haha! :p det är ju en oskuld som bara ska göra ett vanligt cellprov men som istället blir inseminerad - bara det är ju roligt för en oskuld behöver inte ens göra cellprov! Sedan är berättarrösten härlig, engelska med spansk brytning.

Haha störande, kommer ihåg att det gungade när jag skulle sova typ två dygn efter jag var på kryssning senast!

Jag är sjukt trött, doftkänslig as hell de senaste dagarna . Vaknade 13 idag, gick inte att få liv i mig innan. Inte hungrig eller törstig heller. Vågar jag googla mina symtom tro hahaha

Kram

2017-11-14 @ 18:06:09
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Louise

Oj har du redan köpt julmat ?!:O Haha! Du är ute i god tid ;). Jo men jag gillar tiden innan julen men jag gillar faktiskt inte julafton. Kram

2017-11-14 @ 19:32:52
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Sandra

Ja det var jättemysigt och fint väder 😊 Föredrar småstäder framför stora. Var ju i Berlin för några år sedan med min mor men var inte alls en lika mysig stad tyvärr :/

2017-11-15 @ 14:09:06
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Louise

Njae lite för tidigt för julmusik för min smak haha^^ Jag tycker bättre om att vänta så jag inte tröttnar för fort ^^. Kram

2017-11-16 @ 19:50:43
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: JUNITJEJ

Vad ska du bra i helgen=

2017-11-16 @ 21:15:58
URL: http://www.junitjejen.se

Comment Blogpost Here:

Name:
Remember Me?

E-Mail: (It'll Shows Only For Me)

URL/Blogsite:

Comment:

Trackback
RSS 2.0